Historie

In 1976 startte Frits Gipon met zijn eigen bedrijf in assurantiebemiddeling. Elders opgeleid in grootzakelijke verzekeringen ging zijn aandacht en ambitie uit naar de verzekeringen van bedrijven op het industrieterrein. Successievelijk groeide het kantoor uit tot een erkend adviseur voor bedrijfsmatige verzekeringen. Dat specialisme speelde in op de grote behoefte bij het bedrijfsleven om één bekwame en vertrouwde adviseur te hebben. 

In 2007 is Rutger Gipon, Registermakelaar in Assurantiën, in de voetsporen van Frits getreden. Korte lijnen en snelle reacties op vragen of problemen zijn vandaag de dag nog steeds kenmerkend voor Gipon. Het huidige team bestaat uit vijf vaste werknemers die reeds geruime tijd werkzaam zijn bij Gipon. Zij onderscheiden zich niet alleen door hun vakkennis, ook de relatie met klanten loopt vaak jarenlang en is gebaseerd op persoonlijk contact. Hierdoor kunnen zij zich goed inleven in de positie van de klant. Dit waarborgt een zeer persoonlijke benadering en is een uitstekend uitgangspunt om te voorzien in de veelzijdigheid aan assurantie oplossingen die voorhanden zijn.

Wij leren u ook graag kennen. Bent u nog geen relatie van Gipon en wilt u er zeker van zijn dat uw huidige verzekeringspakket nog bij uw situatie past? Graag voert Gipon geheel vrijblijvend een analyse uit van uw huidige verzekeringspakket. Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.
Cookie instellingen