Onze expertise

De omstandigheden zijn bij iedere particulier net even anders. Naarmate men over meer bezittingen of zeer specifieke zaken beschikt, vergt dat steeds meer aandacht. Het is dan ook van belang zaken altijd schriftelijk vast te leggen zodat hier bij onverhoopte schade op teruggevallen kan worden.

Onze dienstverlening is gericht op het aangaan en onderhouden van een langdurige relatie. Daarbij streven wij ernaar om tot een totaalrelatie te komen. Dit verschaft u meer inzicht, werkt het meest efficiënt en vermijdt het steeds weer opnieuw verstrekken van uitvoerige informatie.
  
In hoofdlijnen kunt u op drie verschillende wijzen van onze diensten gebruik maken:
 

Een verzekering afsluiten

Het afsluiten van een passende verzekering vereist veel vakkennis en een gedegen inzicht van uw wensen. De lijnen bij Gipon zijn kort en de service persoonlijk, waardoor er direct door een deskundige gereageerd kan worden op de vraagstelling. Hierdoor worden snel de juiste gegevens verwerkt tot een doelgerichte offerte.
 

Beheer

Bij het beheer van de verzekeringen wordt niet alleen gelet op een vlotte administratieve afwikkeling maar ook op het actueel houden van uw verzekeringen.
 

Een analyse van uw huidige verzekeringspakket

Heeft u uw verzekeringen her en der lopen en heeft daardoor geen of onvoldoende inzicht? Gipon adviseert u graag inhoudelijk en verschaft u graag inzicht in uw volledige verzekeringsportefeuille.
Cookie instellingen