Onze expertise

Als Registermakelaar in Assurantiën adviseert Gipon zakelijke relaties op het gebied van risicomanagement en bemiddelt bij de totstandkoming van een verzekeringspakket op maat. Gipon treedt hierbij niet alleen op als adviseur, maar ook als gesprekspartner tijdens het adviesproces, de analyse, het afsluiten van de verzekering en bij het afwikkelen van schadeclaims.

Ondernemen is niet statisch waardoor het verzekeringspakket evenmin statisch dient te zijn. Gipon speelt hierop in door uw verzekeringspakket regelmatig te toetsen aan de praktijk. Wij houden uw verzekeringspakket doorlopend up-to-date in overeenstemming met de laatste ontwikkelingen van uw bedrijf. Tevens toetsen wij prijs en voorwaarden aan de laatste ontwikkelingen binnen de verzekeringsmarkt.

Gipon levert niet alleen maatwerk dat resulteert in perfect en op uw wensen aansluitende verzekeringen. Bij schaden zullen wij voor de begeleiding zorgdragen en daarbij pro-actief adviseren. Vanzelfsprekend is daarbij een goede communicatie met u als klant van groot belang en vaak doorslaggevend bij het uiteindelijke resultaat of de claim succesvol kan worden verhaald onder de verzekering.

Bent u nog geen relatie van Gipon en wilt u er zeker van zijn dat uw huidige verzekeringspakket nog bij uw bedrijf past? Graag voert Gipon geheel vrijblijvend een analyse uit van uw huidige verzekeringspakket. Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden.
Cookie instellingen